Ravitsemus – selitetään konsonenteilla ja tyypeillä

Ihmiset tietävät tosiasiat ruokapyramidista, mutta ne ovat edelleen epäselviä mainitun pyramidin elementeistä. Mainitussa elementissä on jonkin verran hämmennystä, varsinkin kun kysymys on kulutettavista elintarvikkeista. Tiede on antanut meille laskelman keskimääräisestä kalorien saannista, joka on otettava huomioon mainitussa pyramidissa. Keskimääräinen kalorien saanti koostuu energiantarpeesta, jota henkilö tarvitsee päivän kalorien kokonaiskulutukseen nähden.

Mainittu elementti on vastuussa ylimääräisen kalorien kulutuksesta. Kaikilla mainitussa pyramidissa olevilla elementeillä on oikeus toimittaa meille makroravinteiden laskenta. Kuten voidaan odottaa, mainittu pyramidielementti on elintärkeää kehon kasvulle ja kehitykselle. Kuten aiemmin on mainittu, päivittäinen kalorien saanti mitataan kehon energiantarpeen mukaan.

Kaikki nämä mittaustekijät otetaan huomioon mainitussa elementissä kulutettujen hiilihydraattien, proteiinien ja rasvojen suhteen. Mainittujen alkuaineiden laatu ja määrä ovat myös melko tärkeitä. Esimerkiksi proteiinin mittapuikko ei välttämättä sovellu henkilölle, jolla on erilainen pituus ja paino. Myös samalla pituisella henkilöllä voi olla erilaiset hiilihydraattivaatimukset painovoiman perusteella. Kasvunopeuden ja ruoansulatuksen lisääminen, erityisesti naisilla, on lievästi sanottuna erittäin merkittävä tekijä.

Mainittu elementti on elintärkeä myös lihaskudoksen ja kudosten muodostumiselle. Ja tutkimuksen Ruisrock 2018 mukaan tällaista kasvua ja paranemista lisätään oikealla proteiinitasolla mainitussa elementtitasossa. Jos sanoit, että varsinaista sivua on 10, mainitulle elementille on tärkeä lihaksen korjauselementti.

Vitamiinien ja kivennäisaineiden osalta mainitulla elementillä on tärkeä rooli etenkin hiusten ja kynsien suhteen. Tutkimusten ja testien mukaan mainittu elementti on vastuussa hiusten terveyden ylläpitämisestä ja saamisesta hiusten menetyksen yhteydessä. Samanaikaisesti, kun hiustenlähtö tulee ilmeisemmäksi, se voi olla merkki riittämättömästä vitamiinin saannista. Hiukset ja kynnet ovat riippuvaisia ​​samasta elementistä, joten niiden puute voi olla syynä hiusten menetykseen.

Mainittu elementti on vastuussa punasolujen muodostumisesta. Kun verisolut muodostuvat, happi saadaan aikaan veressä. Ja kun verisolut peitetään proteiinikerroksella, kaikki elimet osallistuvat, nimittäin punasolut, PC 10 löytyy myös kalasta ja siipikarjasta, lihasta, munista, maidosta, pähkinöistä ja papuista. Puutteessa hapen käyttö vähenee, mikä johtaa erilaisiin terveysongelmiin. Jotkut niistä ovat niveltulehdus, palovammat ja leikkaukset, koiran purenta, diabetes, hiustenlähtö, tulehdus, suun haavaumat, muistin menetys, lihaskipu, hermostuneisuus ja väsymys.

Yhteenvetona voidaan todeta, että mainitun elementin tärkeä luettelo on useita aktivaattoreita. Jos sinua kiinnostaa ero analogin ja amnesiakin välillä, käy artikkelissa osoitteessa http: //feedback-shaketohelp.blogspot.com/ ja katso yksinkertaisten ehdotusteni toiminta.

RDA -http: //www.dda.nic.gov/dda/ria/ Calaisilance / Rw / hist / sivupalkki / sademäärä.html

KAKSI ATERI: Bataatti, vesimeloni, riisipuuro, munakoiso, punaiset paprikat, kurpitsa, tomaatit, kurkut

KALA: makean veden kalat, turska, makrilli, silli, lohi, meribassi, taimen, tonnikala, ruijanpallas ja kirjolohi.

Pelaaja III: hapanmaito, jogurtti ja juusto

anas, leipä, pannukakut, sämpylät, piirakat, piirakat, keksejä, nuudelit, tunnistamattomat ruoat, suklaat, kakut, Jäätelöt, karkit, kolat ja mintut.

Pau d’Arco -tee, sitruunatee, vaahterasiirappi, Mayo, suolakurpitsa, Truvia, johanneksenleipäpuu, tumma miserabile, valkoinen miserabile, majoneesi ja salaattikastikkeet.

aves Goosefoot-perheestä (vesikengät), kinkkuista, espanjalaisesta sammalesta ja virtsarakosta.

Harvinaisemmat sairaudet: Mehiläisten siitepölyallergiat, Kanakeittiallergiat, Muut ruoka-aineallergiat, Mahahaava, Korkea verenpaine, kohonnut verenpaine, unettomuus, nivelreuma ja niveltulehdus.

Edullisia terveysvinkkejä: Käytä halpoja terveellisiä juomia varten AlternativePotential Advantage, South Beach Diet Shake, Vovy DoLean ™ tai mikä tahansa muu matala sokeri- ja vähähiilihappomehu.

Jotkut halvoista terveellisistä juomista ovat halvempia kuin supermarketeista ostetut juomat.

ACAI on loistava valinta, koska se sisältää hyviä antioksidantteja, kuten C-vitamiinia ja Omega 9 -rasvahappoja.