Syöminen tottumukset lapsillesi

Ruokailutottumuksemme eivät ole muuttuneet paljon vuosien varrella. Järjestys, jonka syömme tiettyjä ruokia länsimaisessa kulttuurissa, on pysähtynyt. Yleensä aloitetaan entre, sitten hitaasti siirtyy elintarvikkeisiin, jotka ovat näyttelyn tähtiä. Mutta jos kysyt ihmisryhmältä, mikä on ensimmäinen ruoka, jonka he ajattelevat, kun kysyt heiltä, ​​he todennäköisesti sanovat “entre”.

Entre on pohjimmiltaan täyteaine. Ravintoloissa sitä tarjoillaan niin. Itse asiassa se on täynnä kuin tyypillinen ravintola-annos, ja sivussa on vielä yksi ateria. Normaalit ruokailutapamme ovat täysin poissa. Mutta tosiasia on, että me kaikki etsimme korjausta. Mutta jos haluamme korjata sen, meidän on tarkasteltava omia epäterveellisiä tapojamme syödä ja missä omat mallit puuttuvat.

Miten ruokailutottumukset kehittyy?

On paljon helpompaa siirtyä huonoon ruokailutottumukseen, koska saatavilla olevat elintarvikkeet ovat joko halpoja tai runsaita. Suosittelemme luonnollisesti ruokia, jotka ovat halpoja, helposti valmistettavia ja maistuvat vain hyvältä. Yhteiskunnassa olemme tehneet huonoa työtä opettaessamme lapsiamme ravitsemuksesta. Olemme antaneet heidän katsella liikaa televisiota, täyttää lounaansa valmiiksi pakatuilla välipaloilla tai tarjoilla heille jalostettuja ruokia, joilla ei ole juurikaan tietoa ravinnosta.

Joten mitä tapahtuu, kun aloitat lasten opettamisen ruokalajeista ja niiden valmistusmenetelmistä? Positiiviset tulokset voivat olla dramaattisia. Lasten kanssa ravitsemus on kuin aikuinen asia ja voi avata oven monille terveellisille ja onnellisille tuleville aterioille.

Lasten ruokailutottumusten kehittyminen

Se, että annat lapsillesi muodostaa oikeat ravintotavat varhaisessa iässä, voi auttaa huomattavasti heidän muodostumisvuosinaan. Sinun tulisi olla saada heidät hoitamaan omat terveydelliset ja ravitsemukselliset tarpeensa. Voit tehdä tämän käyttämällä omaa terveellistä valikkosuunnittelutekniikkaa yhdistettynä vahvaan perustarveeseen perustamalla valikot, jotka tarjoavat jatkuvasti parhaan mahdollisen ravinnon.

Hyvällä ravitsemuksellisella pohjalla erinomaiselle terveydelle syntymästä vanhuuteen asti on monia etuja. Pienet lapset, joilla on terveellisiä ravintotottumuksia, sopivat täydellisesti heidän kehoonsa. Se on katsottu alentava riski tyypin 2 diabetekselle, sydänsairauksille, liikalihavuudelle, aikuisten diabetekselle, korkealle verenpaineelle, osteoporoosille ja joillekin syöpille. Nämä ovat suuria ongelmia lapsille.

Mutta edut ylittävät tämän. Kun lapset hallitsevat ruokailutottumuksiaan, heistä tulee vähemmän riippuvaisia ​​ruoasta ja sen arvosta. He voivat miettiä mitä syövät ja miksi syövät sitä. Tämän ansiosta he tuntevat todennäköisemmin tyytyväisyyttä ja eivät todennäköisesti tavoita elintarvikkeita, jotka eivät ole heidän terveydelleen optimaalisia. Heistä voi tulla roolimalleja, ja heidän esimerkkinsä voi toimia terveellisen ruokailun esimerkkinä sisaruksilleen, ystävilleen ja vanhemmilleen. Tämä auttaa torjumaan lasten liikalihavuutta, koska terveellinen, osoitettu esimerkki noudattaa auttaa sinua pysymään kurinalaisena terveellisen ruokavalion tavoitteidesi suhteen.

Hyödyt monenlaiset

Hyvien ruokailutottumusten kehittäminen lapsille on myös paljon halvempaa kuin huonoon syömiseen liittyvien ongelmien ratkaiseminen. Jos aiot perustaa lapsiperheen, on tärkeää, että sinulla on suunnitelma kouluttaa lapsiasi ravitsemuksesta. Sinun tulisi ottaa aikaa tutkia alueesi ympärille avautuvia paikallisia viljelijämarkkinoita, jotta voit varastoida omat päivittäistavarasi tuoreilla hedelmillä ja vihanneksilla, jotka tiedät olevan hyviä sinulle ja perheellesi. Paitsi että aiot varastoida hyllysi sinulle sopivilla asioilla, hämmästyt energian tasojen, henkisen valppauden ja yleisen terveyden eroista, joita sinä ja perheesi alatte näyttää päivinä, jolloin teillä on koko päivittäistavarakaupan budjetti.

Infoa saatavilla suurissa määrin

Aloituksessa on monia ravintoresursseja. On verkkosivustoja, jotka voivat esitellä sinulle monia erilaisia ​​ravintoaineita, joita saat erilaisista ruokavalinnoista. On olemassa alttiita testejä, joiden avulla voit määrittää omat ravitsemustarpeesi. Voit myös kirjoittaa tasapainoisen ruokavalion monia positiivisia ja negatiivisia puolia. Monet kirjoista, joita voit ostaa Amazon.com-sivustolta tai paikallisesta kirjastosta, ovat kirjoittaneet tunnetut ravitsemusterapeutit ja ravitsemusterapeutit, joten tiedät, että nämä kirjat ovat vankkoja ja että niitä on tarkistanut joku, joka on hyvin koulutettu ja tuntee tulokset tai tulokset. lääkkeiden haittavaikutukset, joita saatat olla.

Ohjeet – näin testaat kotona!

Kirjoita jokainen asia, jonka syöt vähintään viikon, ja katso sitten, mitä tuloksia saat. Tulet hämmästymään siitä, mitä voit saavuttaa vain 30-45 minuutissa päivässä! Kun sinulla on luettelo, kirjoita ideoita 5-10 minuutin ateriakoodeihin. Esimerkkejä näistä ovat: hedelmiä raskas ateria lounaaksi ja vihannesten kevyempi ateria illalliseksi.