Heraproteiini – mitä sinun on tiedettävä

Olen ehdoton Fitness- ja Supplement-harrastaja. Tarkemmin sanottuna käytän juuri sitä, mitä saarnaan, erityisesti Whey Proteinones -valmistetta osana kokonaisvaltaista lähestymistapaani terveyteen, ravitsemukseen ja kuntoon.

Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen tuloksiin ja kokeilu- ja virhejaksoihin, joita minulla on ollut kunto- ja ravitsemusohjelmani kanssa. Ja sen kautta, että olen erinomainen kuuntelija itselleni ja muille, huomasin jotain mielenkiintoista muutama vuosi sitten.

Heraproteiini tuli valtavirtaan HDL-suositusten (High Density lipoprotein) kautta, jonka American Heart Association antoi. Ehdotettiin, että tietyt runsasproteiiniset elintarvikkeet sisällytetään päivittäiseen kokonaisrasvan saantiin.

Aloin käyttää heraproteiinia, koska se oli tuolloin halvin ja runsas proteiinilähde. Vasta monta vuotta myöhemmin, kun muut proteiinilähteet korvattiin heraproteiineilla, aloin saavuttaa suurta menestystä.

Anna minun kertoa sinulle, mitä olen oppinut ja mitä sanon tässä blogissa. Ensinnäkin, kun mainitsin, että käytin heraproteiinia osana päivittäistä ruokavaliotani, kukaan ei näyttänyt tietävän, mistä puhuin. Kollegani terveys- ja hyvinvointikeskuksesta (vanhat lääkärit olivat aina hämmästyneitä) ajattelivat, että minulla on erityistä kiinnostusta heraan.

Kuitenkin vasta useita vuosia myöhemmin, kun tutkin ravintolisiä koskevaa kirjaa, opin heran hämmästyttävät edut. Heraproteiini on loistava proteiinilähde, joka lukuun ottamatta lihan korvaamista ruokavaliossa toimittaa 20 mg samaa proteiinia, joka sisältyy yhteen herapalautukseen.

Mitä tämä tarkoittaa?

Hera on korkealaatuisin ja paras proteiinimuoto ihmiskeholle. Heraproteiini on juuston luonnollinen sivutuote. Maitoproteiinit erotetaan ennen pakkaamista kaseiinista, paksusta proteiinimolekyylistä, joka koostuu kahdesta aminohaposta. Ne palaavat kehoon pääsyn tapaan – vapaana aminohappoliuoksena. Siksi heraproteiini on paljon nopeampi ja helpompi tapa saada tarvitsemasi proteiini terveen vähärasvaisen lihaksen kasvuun.

Tietenkin saatat mieluummin olla Shoyu tai vastaava japanilainen juoma heraproteiinin sijaan. Minun on huomautettava, että molemmat ovat erittäin hyviä valintoja aamiaiseksi.

Viimeisen vuosikymmenen tai kahden aikana olen paitsi nähnyt henkilökohtaisesti loistavia tuloksia henkilökohtaisesti sekä fysiologisissa että kliinisissä tutkimuksissa, mutta minulla on myös ollut mahdollisuus tehdä läheistä yhteistyötä upeiden tutkijoiden kanssa sekä yksityisessä että akateemisessa tutkimuksessa.

Selvittämättä liikaa, mitä sekä miehet että naiset yleensä tekevät, on puhdistaa hampaansa tangossa olevalla huuhtelutyökalulla. Haluan käyttää mieluummin yksinkertaista pumppua, joka sisältyy käyttöohjeeseen tälle pumpulle. Esimerkkejä näistä manuaalisista käsipumpuista toimivat kysynnän mukaan, mutta mieluummin käytän kysyntää ja valmiustilassa olevaa.

Suu on hiukan kuiva ja erittäin kuiva suurimman osan ajasta. Lisäksi lukuisat hammaspotilaat, aloittaessaan tiukan ja terveellisen ruokavalion, huomaavat, että heidän suunsa alkaa kutittaa. naarmuta itseäsi! Suusi on yleensä kuiva hampaiden terveyden takia, joka on vaarantunut vuosien varrella. Huomasin mahdollisuuden, että suusi voi kuivua, ehdotin, että me molemmat jatkamme yksinkertaisen pumpun käyttöä, jota olin suositellut potilaille vuosia.

Itseharjoittelun idea oli minulle uusi asia. Olin siirtynyt pois ajattelemasta oman kuntoni parantamista, mutta en ollut ajatellut kuntoilun tätä näkökohtaa vasta tähän asti. Tämän seurauksena olen työskennellyt tämän kuntokysymyksen suhteen jo jonkin aikaa, ja olin saanut uuden ystävän, joka on maailman lihava juoksija.

Myönnän, että olen 5’10 “, mikä vastaa useimmille ihmisille vain 16-vuotiaita, mutta olin päättänyt kauan sitten, että aion aloittaa juoksemisen. Olin kuullut, että juoksijoiden tulisi juoda proteiinisekoitetta puolen tunnin tauolla jokaisen ajon aikana, jotta heillä olisi energiavarastoja, jos myöhemmin tapahtuisi suuri energian pudotus, mutta en ollut koskaan ajatellut sitä vakavasti, ennen kuin ystäväni kertoi minulle, että hänellä oli suuri energianlasku keskipäivän aikaan.

Tietysti kysyin häneltä, mitä hän oli syönyt aamiaiseksi, ja hän sanoi: “Meillä oli tämä vatsa vatsassa kanssamme tänään näköalalla. Hän on vain noin 2 tai 3 kiloa ylipainoinen, mutta hän on juossut koko päivän.”

Koska kävelin tasaisesti päivittäisen vegaanisen ruokavalion ohjelmani kuuden kuukauden ajan, tiesin heti, että tämä oli puuttuva linkki pyrkimykseeni pysyä laihana ja kunnossa. Ensinnäkin hän oli syönyt aamiaista ja “ruokkii” sen vuoksi kehoaan tasaisella energiavirralla.

Leave a Reply